請大家幫幫忙,做個測速

四级用户 clad1984 4月前 2841

上一篇:“赛博灯泡”正在愈演愈烈,附一键恢复工具
下一篇:战神有没有震动真的是两个游戏
最新回复 (47)
  • 管理员 Oldman 4月前
    0 21
    clad1984 14日紀綠,(出+入)己超過 1.5T了,我就等着
    入是不算的,只算上行,超过1T或2T看他报不报,不报的话也太良心了
  • 五级用户 spgto 4月前
    0 22
    clad1984 spgto 隨便試試, 最高速17m/s,最低5m/s. 單線程座標香港, pccw網上行 1G光纖  頂,我用老電商業1GB線仲慢過 ...
    商業網上爬緊係貴啦,無用過商業版。我自己鋪頭用緊hkbn 200m,兩舊水一個月,網上爬個陣問過好似差唔多價,但得爛鳩8m。

屋企住緊公屋,用緊公屋plan,98一個月。好似玩cut form仲可以再平d,不過唔搞咁多啦。依家仲平過個手機垃圾plan。無謂咁乞衣。
  • 六级用户 进站劣人 4月前
    0 23
    看不懂说的啥。。。路过一下。上班了。
  • 四级用户 红白机智力卡带 4月前
    0 24
    平均15M左右~最快20,最低3
  • 四级用户 clad1984 4月前
    0 25
    红白机智力卡带 平均15M左右~最快20,最低3
    好的,記下了,謝謝
    0 26
    进站劣人 看不懂说的啥。。。路过一下。上班了。
    多穿衣
  • 四级用户 红白机智力卡带 4月前
    0 27
    下载1.5G的15M平均
    下载7G+的开始12M,下到60%成6-8M了
    1 28
    spgto 商業網上爬緊係貴啦,無用過商業版。我自己鋪頭用緊hkbn 200m,兩舊水一個月,網上爬個陣問過好似差唔多價,但得爛鳩8m。 屋企住緊公屋,用緊公屋plan,98一個月。好似玩cut form仲 ...
    我另一個公司地址用叫波波QUOTE過價,$198一個月但要比$600安裝費,我問佢簽耐啲有無得走,佢話局比,立即收佢皮

小故事:我呀媽波波公屋PLAN$108送MYTV SUCKER,有一日SELL我UPGRADE,話簽多兩年送GOLD MEMBER(我呀媽會睇),我同意,點知下期收多我$100,我問點解,佢話我同意左簽新約$208[送]MYTV GOLD
    我叫佢搵返當日果個SALES出黎,我立即屌到佢老母上天
  • 五级用户 a92126 4月前
    0 29
    广州移动200mbps宽带,1.5G的文件,最大速度14M,平均10M上下。IDM单线程下载。
  • 四级用户 wangyu1221 4月前
    0 30
    电信,速度不稳定,1M ~ 3M之间
  • 四级用户 Aiyan 4月前
    0 31
    云南电信   3.5MB/s
    0 32
    a92126 广州移动200mbps宽带,1.5G的文件,最大速度14M,平均10M上下。IDM单线程下载。
    感謝
    0 33
    wangyu1221 电信,速度不稳定,1M ~ 3M之间
    感謝
    0 34
    Aiyan 云南电信 3.5MB/s
    感謝
  • 四级用户 acezha 4月前
    0 35

来自非洲大陆的4G蜂窝网络速度报告。

• 四级用户 gzgames 4月前
    0 36
    河南移动 4~8M浮动
  • 四级用户 wangyu1221 4月前
    0 37
    acezha 来自非洲大陆的4G蜂窝网络速度报告。
    非洲大陆牛皮
    0 38
    acezha 来自非洲大陆的4G蜂窝网络速度报告。
    攪基........建嗎?
    0 39
    gzgames 河南移动 4~8M浮动
    感謝
  • 四级用户 acezha 4月前
    0 40
    clad1984 攪基........建嗎?
    基建都做得七七八八了,现在是搞工业工程建设啦。
    • 老男人游戏网配套论坛
        立即登录 立即注册
本论坛禁止发布SWITCH和PS4相关资源,若有其他侵权内容,请致邮3360342659#qq.com(#替换成@)删除。